Gebruikerservaringen met de frezen en freesmachines van Beveltools

Bekijk hoe de Beveltools producten in de praktijk gebruikt worden en lees gebruikerservaringen

“Voor een groot project moesten we veel meters R3 afronden volgens norm NEN-EN 1090. Ik ben in contact gekomen met Beveltools en ben direct overgestapt van wisselplaatjes op dit systeem na het zien van de unieke freeskop. De staalfrezen van Beveltools gingen bij ons 2 tot 2,5 keer langer mee dan een set wisselplaatjes. Toen Beveltools ons attendeerde op de Premiumfrees, zijn we die na de introductie ervan gaan gebruiken. Met één Premium radiusfrees konden we ruim 200 meter afronden. Dat is 4 keer zo veel als een set wisselplaatjes mee ging!»

» Lees hier het volledige verhaal

Metaal-bewerker regio Utrecht

S235 constructiestaal afkanten met de Bevel Mate® EBA-12

Aluminium plaat afkanten met de Bevel Mite® ABIS-06 Premium

Schuine kant aanbrengen op S235 staal met de Bevel Mate® EBA-12

Stalen pijp S235 aan buiten- en binnenzijde ontbramen met de Bevel Mite® EBI-06

“Voor mij is de tijdsbesparing een groot voordeel. Met Beveltools maak ik in één beweging een laskant of radius, zonder nabewerken. Met afbraamschijven ben je veel langer bezig en het eindresultaat is nooit zo strak als met Beveltools.”

Lees verder

Roweko

“Voordat we de Bevel Mite® ABIS-06 kochten, gebruikten we een hardmetalen frees. Gemiddeld kostte het ons 45 seconden tot 1 minuut om een gat af te kanten. Nu kost het ons met deze lichtgewicht machine gemiddeld 7 tot 10 seconden.»

Lees verder

ConFab

Stalen buis S355 afkanten met de Bevel Mate® EBA-12

Stalen pijp S355 afkanten met de Bevel Mate® EBA-12 (in 3 herhalingen)

“Het mooie aan het systeem van Beveltools is dat je met één frees heel wat meters in één keer achter elkaar kunt afronden. Naast de makkelijke toepassing bespaart het me ook veel arbeidsuren. Voorheen was één van mijn medewerkers soms een hele dag bezig met het afronden, nu maar een halve dag en dus kan ik hem ook nog voor andere werkzaamheden inzetten.”

» Lees hier het volledige verhaal

Mezodo Konstruktie

“Al tijdens de demonstratie van de Beveltools producten werden we enthousiast bij het zien van het feilloze eindresultaat. We werken nu enige tijd met de Bevel Mite® ABIS-06 en zijn daar zeer tevreden over.»

» Lees hier het volledige verhaal

NG Shipyards

Kanten afronden met de Bevel Mite® EBI-06 Premium

S355 staal afronden met de Bevel Mite® EBI-06 Premium

“We zijn heel tevreden over de snelheid waarmee we nu afronden. Met de Beveltools frezen maken we in één beweging meteen een mooie radius. Het afrondwerk is snel klaar en dat bespaart me veel arbeidsuren. De freesmachines zijn compact en licht in gebruik, het frezen kost weinig kracht.”

» Lees hier het volledige verhaal

GS Parts

“De machine met wisselplaatjes was al na 2 tot 3 keer gebruiken bot, dus dit werkte niet voor ons. We werken veel met harde materialen en lasergesneden staal. De Bevel Mate® EBA-12 is echt ideaal voor het afronden van de gaten in werkstukken door de hoge standtijd die behaald wordt en het grote gebruiksgemak.”

» Lees hier het volledige verhaal

Jos van den Bersselaar Constructie

Het Bevel Mate® concept werkt 50% sneller en aanmerkelijk rustiger dan met een schuurschijf én zonder slijpstof. Het eindresultaat is exact in radius en zonder bramen, waardoor nabewerking niet nodig is.

S355 Plasmagesneden staal afkanten met de Bevel Mate® ABA-12

Plasmagesneden staal afkanten met de Bevel Mate® EBA-12

“Ik ben op zoek gegaan naar een systeem dat direct een ronding aan het staal maakt zónder dat ik daarna nog moet ontbramen of polijsten. Ik kwam al snel uit bij Beveltools. De machine is licht en handzaam, ik kan hem overal gebruiken. De Beveltools R3 en R4 frezen die we gebruiken hebben een hoge standtijd en zijn snel te verwisselen als het moet.”

» Lees hier het volledige verhaal

Linssen Yachts

Ontdek meer over de freesmachines en freeskoppen

» Bekijk het Bevel Mate® concept

Voor zwaardere toepassingen

 

» Bekijk het Bevel Mite® concept

Voor lichtere toepassingen

 

Vind een verkooppunt in de buurt

Facebook

Youtube